Ilmoittautuminen

Maaseutuparlamentti 2024 järjestetään Nurmeksessa torstaista lauantaihin 26.–28.9.2024.

Ilmoittaudu Maaseutuparlamenttiin tästä!

Maaseutuparlamentti-tapahtumaan ilmoittautuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista. Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta, mutta vapaavalintaiset lounasruokailut ja perjantain 27.9. Karjalaisten pitojen illallinen ovat omakustanteisia, ja ne maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumisen yhteydessä valitaan työpajat ja retket, joihin haluaa osallistua. 

Retkille ja Karjalaisiin pitoihin on ilmoittauduttava 31.8. mennessä. 

Tutustu ennakkoon Maaseutuparlamentin ohjelmaan tästä! 

Voit osallistua Maaseutuparlamenttiin myös virtuaalisesti. Päälavan puheenvuorot ja keskustelut sekä Studio-sisällöt striimataan, ja osa työpajoista toteutetaan virtuaalisesti. Myös virtuaaliosallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista.

Haluatko maksaa ruokailuja työntekijöille, asiakkaille tai muille kutsuvieraille? 

  1. Voitte ostaa valitsemanne määrän ruokailuita täyttämällä erillisen ruokailuiden tilauslomakkeen tästä. Ruokailuiden tilauslomakkeen kautta tilataan alennuskoodi, joilla vieraanne saavat nollattua heille tarjottavien ruokailujen hinnat ilmoittautumisensa yhteydessä. Lomakkeella määritetään tarjottavat tuotteet (lounaat ja/tai Karjalaiset pidot) ja niiden määrät sekä annetaan laskutustiedot. 
  2. Tilaajalle toimitetaan maksun jälkeen erillisellä sähköpostilla alennuskoodi. Huom. koodi täytyy tehdä manuaalisesti, joten toimituksessa voi syntyä viivettä. 
  3. Tilaaja jakaa alennuskoodin haluamilleen henkilöille. Ko. henkilöt valitsevat ilmoittautumislomakkeella kaikki haluamansa ruokailut, ja syöttävät maksuvaiheessa alennuskoodin, jolloin tarjottujen ruokailujen hinnat nollaantuvat.

Linkki ruokailuiden tilauslomakkeeseen

Kysyttävää? Lähetä viestiä osoitteeseen msp@i2.fi.