Inari Fernández ja Christoffer Strandberg luotsaavat Maaseutuparlamentti 2021 -tapahtumaa!

Maaseutuparlamentti 2021 -tapahtumaa luotsaavat juontajina upeat Inari Fernández ja Christoffer Strandberg. Nyt saa innostua!

Maaseutuparlamentin valovoimainen juontajaduo

Inari Fernández on luovan alan yrittäjä, somestrategi ja sisällöntuottaja, jonka elämänpolku johdatti puolitoista vuotta sitten Helsingistä Lapin Sodankylään. "Maallemuutto keikautti koko elämämme päälaelleen. Meidän piti tulla "vaihtovuodeksi", mutta jäimme Lappiin asumaan. Nyt remontoimme omaa 100-vuotiasta hirsitaloa 65-ihmisen maalaiskylässä", Inari kertoo.

Äidin puheenvuoro -kanavista tuttu Inari tavoittaa somessa 100 000 kävijää kuussa. Vuoden 2021 aikana Inari on toiminut Maaseutuparlamentin erityislähettiläänä, mikä on muun muassa näkynyt hänen Instagram-kanavallaan.

Näyttelijä Christoffer Strandberg valloittaa yleisön kekseliäisyydellään, ammattitaidollaan sekä positiivisuudellaan. Christoffer juontaa sujuvasti sekä suomeksi että ruotsiksi, jolloin Maaseutuparlamentissa tavoitetaan myös ruotsinkieliset osallistujat. "Maaseutu edustaa minulle elämää. Siellä on sekä kotini että juureni. Maanviljelijän poikana ruuan lähituotanto on minulle tärkeää. Se, että päivittäin saa seurata luonnon kiertokulkua antaa tervettä perspektiiviä ja turvaa”, Christoffer kertoo.

Christoffer ponnahti koko kansan tietoisuuteen MTV:n Putouksen kautta, jota hän nykyään juontaa. Hän voitti Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman vuonna 2019 ja on yksi vakiokasvoista Masked Singer -ohjelmassa. Christofferilla on laaja kokemus juontamisesta ja on esimerkiksi juontanut Uuden Musiikin Kilpailua sekä toiminut Yle X3M aamuohjelman vetäjänä.

Koko Maaseutuparlamentin järjestäjätiimi on innoissaan Maaseutuparlamentin juontajakiinnityksistä. Inari ja Christoffer rikastavat ammattitaidollaan ja persoonallaan tapahtumaa ja tekevät siitä ainutlaatuisen. Molemmilla on erityinen yhteys maaseutuun, ja siksi he ovatkin kuin luotuja tähän tehtävään. Uskomme, että loistava juontajaparimme innostaa ihmisiä osallistumaan Maaseutuparlamenttiin ja heidän kauttaan voimme tavoittaa laajemman yleisön ja saada maaseudun asioita esiin uudella tavalla.

Mitä luvassa?

Maaseutuparlamentti 2021 –tapahtumassa on luvassa kolme päivää (28.-30.9.) täyttä asiaa maaseuduista rennolla meiningillä. Mukana on inspiroivia puhujia, oivaltavia keskusteluja, innostavia työpajoja, herättäviä tietoiskuja ja yllättäviä kohtaamisia.

Maaseutuparlamentti 2021 järjestetään virtuaalisena ja monipaikkaisena tapahtumana. Tämä tarkoittaa, että kaikki maaseutujen asioista kiinnostuneet voivat paikasta riippumatta osallistua tapahtumaan. Osallistuminen on helppoa - tule siis sinäkin mukaan päivittämään maaseututietosi!

Maaseutuparlamentti 2021 kokoaa yhteen näkemyksiä maaseuduista, tuoreinta tutkimustietoa, päivänpolttavimmat maaseutupoliittiset puheenaiheet ja kiinnostavimmat keissit ja vaikuttajat. Katso ohjelma nettisivuiltamme. Lopullinen ohjelmakokonaisuus julkistetaan elokuun lopussa.

Tapahtuman ilmoittautuminen avautuu syyskuun alussa. Olethan sinäkin mukana, kun maaseudun mahdollisuudet kirjoitetaan uusiksi!

Maaseutuparlamentti 2021 –tapahtuman pääjärjestäjinä toimivat maaseutupolitiikan neuvosto (MANE), maaseutuverkosto/verkostopalvelut, Kurikan kaupunki, Suomen Kylät ry, Leader Suupohja ja Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto (MTK ry). Mukana toteuttamassa tapahtumaa on yli 40 kumppania. Voit tutustua kumppaneihimme tarkemmin täällä.