Tule mukaan Kumppaniksi

Tule mukaan kumppaniksi
Oletko kiinnostunut aiheistamme ja haluat tulla mukaan kumppaniksi järjestämään ohjelmaa? Kerro siitä meille sähköpostilla osoitteeseen maaseutuparlamentti@mmm.fi

Maaseutuparlamentti 2021 tarjoaa kumppaneilleen monipuolisia mahdollisuuksia osallistua tapahtumaan. 

Yleistietoa

Maaseutuparlamentti 2021 -tapahtuma järjestetään virtuaalisesti ja monipaikkaisesti 28.-30.9.2021! Tapahtuman lähetysstudio sijaitsee Kurikan Kampuksella Etelä-Pohjanmaalla, jossa mielenkiintoiset vieraamme keskustelevat tärkeistä maaseudun arkeen, yrittäjyyteen ja ympäristöön liittyvistä kysymyksistä. Tapahtuma järjestetään virtuaalisella alustalla, mikä mahdollistaa osallistumisen koko Suomesta.

Joko olet ilmoittautunut mukaan? Muistathan hankkia tunnukset ekstranettiimme, jonne kokoamme erityisesti kumppaneitamme koskevia tietoja.

Haluatko liittyä postituslistallemme? Ole yhteydessä maaseutuparlamentti@mmm.fi.

Maaseutuparlamentin läpileikkaavina teemoina vuonna 2021 ovat nuoret ja kestävä kehitys. Huomioithan, että ohjelmasi aiheen tulee olla yhdistettävissä Maaseutuparlamentti 2021 -tapahtuman kolmeen polkuun ja sen läpileikkaaviin teemoihin.

Varaa kalenteristasi aika myös seuraaville järjestätreffeille 17.8. n. klo 9-15! Tietoa tarkemmasta ohjelmasta tulossa elokuussa.

Kumppanina monipaikkaisessa ohjelmassa, omalla alueella?

Monipaikkaisuus ja paikallisuus on yksi Maaseutuparlamentin tärkeistä aiheista. Tule mukaan kumppaniksi ja suunnittele oma paikallinen tilaisuus Maaseutuparlamentin monipaikkaiseen ohjelmaan. Kutsu kylään kunnanjohtaja, uusia valtuutettuja, kyläasiamies ja kuntalaiset ja esitä oma maaseudun kehittämisen helmesi. Se voi olla yhteisöllinen tila, yhdessä kunnostettu matkailukohde, yhteiskunnallinen yritys tai vaikka kylän monipalvelupiste tai kyläkauppa. Lue lisää järjestämistavoista täältä.

Ilmoittaudu mukaan monipaikkaisen ohjelman järjestäjäksi Webropol-lomakkeella. Sitovia ilmoittautumisia pyydämme 20.8. mennessä.

Tule mukaan myös monipaikkaista ohjelmaa järjestävien kumppaneiden infotilaisuuteen maanantaina 9.8. klo 18-20, Ilmoittaudu 8.8. mennessä Kirsti Vuorelle osoitteeseen kirsti.vuori@leadersuupohja.fi. Kirsti vastaa myös kaikkiin kysymyksiin monipaikkaiseen ohjelmaan liittyen.

Me voimme nostaa tilaisuutesi Maaseutuparlamentti.fi -sivuillemme, käytössämme olevalle alustalle ja välittää tietoa some-kanavillamme. Huomioithan, että vastuu paikallisen tapahtuman kaikista toimista (kuluista, vakuutuksista, koronaturvallisuudesta jne.) on tilaisuuden järjestäjällä. Maaseutuparlamentti ei osallistu tapahtuman kustantamiseen, eikä ole vastuussa paikallisen tapahtuman järjestelyistä.

Kumppanina virtuaalisessa tapahtumassa?

Maaseutuparlamentti järjestetään vuonna 2021 verkossa ja monipaikkaisesti. Tuotamme verkkoon niin suoraa lähetystä Kurikan Kampuksen lähetysstudiosta kuin mahdollisuuden virtuaalisten työpajojen tai tietoiskujen järjestämiseen. Kumppaneillamme on myös mahdollistuus ilmoittautua virtuaaliselle Kumppanitorille eli messuosastolle joko yksin tai yhdessä toisen kumppanin kanssa. Virtuaaliseen tapahtumaan kumppanina osallistuminen on ilmaista.

Vahvista aiempi ilmoittautumisesi tai ilmoittaudu uudeksi kumppaniksi tällä Webropol-lomakkeella. Pyydämme sitovia ilmoittautumisia 20.8. mennessä.

Blogikirjoittajaksi?

Otamme mielellämme vastaan Maaseutuparlamentin polkuihin liittyviä blogikirjoituksia. Halutessasi kirjoittaa blogin, laita viesti osoitteeseen maaseutuparlamentti@mmm.fi. Blogikirjoituksiin liittyvät tarkemmat ohjeet löydät täältä (pdf).