Kumppaniksi?

Tule mukaan kumppaniksi
Oletko kiinnostunut aiheistamme ja haluat tulla mukaan kumppaniksi? Voit ottaa meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Monipaikkainen Maaseutuparlamentti tarjoaa kumppaneilleen monipuolisia mahdollisuuksia osallistua tapahtumaan.

Kumppanina Kurikassa?

Oletko kiinnostunut kumppanuudesta paikan päällä Kurikassa järjestettävässä tilaisuudessa? Koska tilaisuus järjestetään koronarajoitusten mukaisesti, räätälöimme kunkin tahon osallistumisen erikseen yhdessä sovittavalla tavalla. Koronatilanteesta huolimatta mahdollisuuksia on monia. 

Kurikassa paikan päällä järjestettävään ohjelmaan osallistumisesta peritään ruokailukuluja kattava osallistumismaksu. Lisäksi koronatilanteen vuoksi joudumme myös rajaamaan osallistujamäärää Kurikan kampuksella. Tavoitteemme on järjestää tapahtuma mahdollisimman koronaturvallisesti ja huomiomme voimassa olevat koronarajoitukset sekä opetus- ja kulttuuriministeriön turvalliset tapahtumat -työryhmän periaatteet. 

Seuraamme koronatilanteen kehittymistä ja tiedotamme 30.4. voimmeko toteuttaa tapahtuman paikan päällä, vai siirtyykö tapahtuma virtuaaliseksi ja monipaikkaiseksi.

Kumppanina omalla alueella?

Monipaikkaisuus ja paikallisuus on yksi Maaseutuparlamentin tärkeistä aiheista. Maaseutuparlamentti järjestetään joka kolmas vuosi suomalaisella maaseutupaikkakunnalla ja vuonna 2021 Kurikassa. Tämän lisäksi tavoitteemme on olla koko Suomen tapahtuma. 

Tarjoamme kumppaneillemme mahdollisuuden suunnitella ja yhdistää oma paikallinen tilaisuus Maaseutuparlamenttiin. Tämä takoittaa sitä, että voit ilmoittaa meille oman tapahtumasi tiedot mm. ajan, järjestämistavan (työpaja, keskustelutilaisuus, retki tms.), paikan ja käsiteltävän aiheen. Aiheen tulee olla yhdistettävissä Maaseutuparlamentti 2021 -polkuihin ja sen läpileikkaaviin teemoihin. Tilaisuutesi ajankohta voi olla muulloinkin kuin 1.-2.10.2021, mutta kuitenkin tänä vuonna.

Me voimme puolestamme nostaa tilaisuuden Maaseutuparlamentti.fi -sivuillemme ja välittää tietoa some-kanavillamme. Huomioithan, että vastuu paikallisen tapahtuman kaikista toimista (kuluista, vakuutuksista, koronaturvallisuudesta jne.) on tilaisuuden järjestäjällä. Maaseutuparlamentti ei osallistu tapahtuman kustantamiseen, eikä ole millään tavoin vastuussa paikallisen tapahtuman järjestämisestä.

Kumppanina verkkotapahtumassa?

Maaseutuparlamentti järjestetään vuonna 2021 hybriditapahtumana. Tämä tarkoittaa, että yhdistämme paikalla olevaan tapahtumaan virtuaalista ohjelmaa. Tuotamme verkkoon niin suoraa lähetystä Kurikasta kuin mahdollisuuden esim. työpajojen tai infoiskujen järjestämiseen verkossa Kurikassa järjestettävän tilaisuuden aikana. Virtuaalitapahtumalle luodaan oma ohjelmansa, joka on sovitettu yhteen Kurikassa järjestettävän ohjelman kanssa. Virtuaaliseen tapahtumaan osallistuminen on kaikille ilmaista, koko Suomessa.

Kumppanina Ideafestivaali-kampanjassa?

Maaseutuparlamentti haluaa olla mukana edistämässä rakentavaa ja tasavertaista keskustelukulttuuria Suomessa. Vuonna 2021 osana valtakunnallista Maaseutuparlamenttia järjestetään Ideafestivaali - keskusteluja hyvästä elämästä maaseudulla -kampanja, joka on käynnissä 18.1.-11.6.2021. Keskusteluissa hyödynnetään Erätauko -menetelmää.

Keskustelujen tavoitteena on saavuttaa syvempää ymmärrystä keskustelussa olevasta aiheesta ja kuulla erilaisten ihmisten näkökulmia. Ideafestivaalissa tavoitteena on saada erityisesti nuoret mukaan keskusteluun. Keskustelun järjestäjälle tarjoamme koulutusta keskustelujen vetämiseen ja valmiit materiaalit. Mukana on jo monia kumppaneita. Tulethan sinäkin mukaan ilmoittautumalla keskustelun vetäjäksi Ideafestivaali -sivullamme. Olemme mukana YLEn Hyvin sanottu- Bra sagt -hankkeessa.

Kumppaniksi Maaseutuparlamenttiin

Maaseutuparlamentin läpileikkaavina teemoina vuonna 2021 ovat nuoret ja kestävä kehitys. Kerrothan meille, millä tavalla organisaatiosi tai yrityksesi huomioi jompaa kumpaa näistä teemoista tai vaikkapa molempia.

Antamasi tiedot tallennetaan tietosuojaselosteemme* mukaisesti.

Otamme mielellämme vastaan maaseutuaiheisia blogikirjoituksia. Halutessasi kirjoittaa blogin, laita viesti osoitteeseen maaseutuparlamentti@mmm.fi. Blogikirjoituksiin liittyvät tarkemmat ohjeet löydät täältä (pdf).