Kumppaniksi

Kumppanit vuonna 2021
Kumppani-ilmoittautuminen vuoden 2021 Maaseutuparlamentti tapahtumaan on päättynyt. Tulethan mukaan osallistujana, ilmoittautuminen avataan syyskuun alussa.

Maaseutuparlamentti 2021 tarjoaa kumppaneilleen monipuolisia mahdollisuuksia osallistua tapahtumaan. 

Yleistietoa

Maaseutuparlamentti 2021 -tapahtuma järjestetään virtuaalisesti ja monipaikkaisesti 28.-30.9.2021! Tapahtuman lähetysstudio sijaitsee Kurikan Kampuksella Etelä-Pohjanmaalla, jossa mielenkiintoiset vieraamme keskustelevat tärkeistä maaseudun arkeen, yrittäjyyteen ja ympäristöön liittyvistä kysymyksistä. Tapahtuma järjestetään virtuaalisella alustalla, mikä mahdollistaa osallistumisen koko Suomesta.

Mukaan ilmoittautunut kumppanimme, olethan muistanut hankkia tunnukset ekstranettiimme, jonne kokoamme erityisesti kumppaneitamme koskevia tietoja.

Haluatko liittyä postituslistallemme? Ole yhteydessä: maaseutuparlamentti@mmm.fi.

Maaseutuparlamentin läpileikkaavina teemoina vuonna 2021 ovat nuoret ja kestävä kehitys. Järjestettävien ohjelmien aiheet ovat yhdistettävissä Maaseutuparlamentti 2021 -tapahtuman kolmeen polkuun ja sen läpileikkaaviin teemoihin.

Kumppaniksi monipaikkaiseen ohjelmaan, omalla alueella? Ilmoittaudu 15.9. mennessä

Monipaikkaisuus ja paikallisuus on yksi Maaseutuparlamentin tärkeistä aiheista. Tule mukaan kumppaniksi ja suunnittele oma paikallinen tilaisuus Maaseutuparlamentin monipaikkaiseen ohjelmaan. Kutsu kylään kunnanjohtaja, uusia valtuutettuja, kyläasiamies ja kuntalaiset ja esitä oma maaseudun kehittämisen helmesi. Se voi olla yhteisöllinen tila, yhdessä kunnostettu matkailukohde, yhteiskunnallinen yritys tai vaikka kylän monipalvelupiste tai kyläkauppa. Lue lisää järjestämistavoista täältä.

Ilmoittaudu mukaan monipaikkaisen ohjelman järjestäjäksi Webropol-lomakkeella. Sitovia ilmoittautumisia pyydämme 15.9. mennessä.

Kaikkiin monipaikkaista ohjelmaa koskeviin kysymyksiin vastaa Kirsti Vuori sähköposti kirsti.vuori@leadersuupohja.fi.

Me voimme nostaa tilaisuutesi Maaseutuparlamentti.fi -sivuillemme, käytössämme olevalle alustalle ja välittää tietoa some-kanavillamme. Huomioithan, että vastuu paikallisen tapahtuman kaikista toimista (kuluista, vakuutuksista, koronaturvallisuudesta jne.) on tilaisuuden järjestäjällä. Maaseutuparlamentti ei osallistu tapahtuman kustantamiseen, eikä ole vastuussa paikallisen tapahtuman järjestelyistä.

Kumppanina virtuaalisessa tapahtumassa

Maaseutuparlamentti järjestetään vuonna 2021 verkossa ja monipaikkaisesti. Tuotamme verkkoon niin suoraa lähetystä Kurikan Kampuksen lähetysstudiosta kuin mahdollisuuden virtuaalisten työpajojen tai tietoiskujen järjestämiseen. Kumppaneillamme on ollut mahdollisuus ilmoittautua virtuaaliselle Kumppanitorille eli messuosastolle joko yksin tai yhdessä toisen kumppanin kanssa. Tähän osuuteen ilmoittautuminen on päättynyt, mutta olet tervetullut verkostoitumaan tapahtumaamme osallistujana.

Blogikirjoittajaksi?

Otamme mielellämme vastaan Maaseutuparlamentin polkuihin liittyviä blogikirjoituksia. Halutessasi kirjoittaa blogin, laita viesti osoitteeseen maaseutuparlamentti@mmm.fi. Blogikirjoituksiin liittyvät tarkemmat ohjeet löydät täältä (pdf).