Kulkuyhteydet ja saapuminen Maaseutuparlamenttiin

Sijainti

Maaseutuparlamentti järjestetään Pohjois-Savossa Leppävirralla. Kuntakeskus sijaitsee valtatie 5:n varrella, matkaa sen pohjoispuolella sijaitsevaan Kuopioon on 50 km ja eteläpuolella sijaitsevaan Varkauteen 25 km. 

Tapahtuma-alue sijaitsee kuntakeskuksessa matkailu- ja liikuntapalveluja tarjoavassa Vesileppiksessä ja sen ympäristössä. Päätapahtumat ovat monitoimitalo Vesileppis Areenassa (kts.).

Leppävirran alueeseen ja Vesileppikseen voit tutustua mm. täällä:

  • Vesileppiksen matkailijoille suunnatut palvelut
  • Leppävirran alueen kartat ja esitteet

Kulkuyhteydet

Leppävirralle voi saapua omalla autolla tai bussilla. Linja-auto- ja taksiasema ovat kuntakeskuksessa, OnniBus-vuorojen pysäkit valtatie 5:n varrella.

Pieksämäen rautatieasemalle on hyvät yhteydet eri puolilta Suomea ja joiltakin junavuoroilta on jatkoyhteydet Varkauteen saakka. Pohjoisen suunnasta saapuvia palvelee Kuopion rautatieasema.

Lähin lentoasema on Kuopiossa, jonne Finnair lentää Helsingistä useita vuoroja päivässä.

Yhteiskuljetuksia voi kysellä myös Leader-ryhmiltä.

  • Joutsenten reitti ry järjestää bussikuljetuksen seuraavalla reitillä ja arvioidulla aikataululla: 31.8. klo 16:00 lähtö Sastamalasta; 16:30 Tampere; 18:30 Jyväskylä; 20:30 Suonenjoki; 21:00 Leppävirta. Pysäkkikyselyitä ja ilmoittaumisia sähköpostitse osoitteeseen petri.rinne@joutsentenreitti.fi.

Tutustu myös:

Liikenneyhteydet Leppävirralle

Yhteiskuljetukset

Tarjoamme meno-paluukuljetuksia Maaseutuparlamentin osallistujille rautatieasemilta ja lentokentältä, mikäli kohtuullista jatkoyhteyttä ei ole saatavana. Kuljetusta järjestetään myös majoituskohteisiin Varkaudessa ja Kuopiossa

  •  (Yhteiskuljetukset Pieksämäen rautatieasemalle ja Kuopion lentokentälle)
  • Ilmoittaudu Maaseutuparlamentin kuljetuksiin tästä! 

Kuljetuksen edellytyksenä on, että osallistumismaksu on maksettuna. Kuljetusvarauksia koskevat muutokset tulee tehdä sähköpostilla: maaseutuparlamentti(at)pohjois-savonkylat.fi