Ruokailut Maaseutuparlamentissa

Perjantai 1.9.

Perjantain lounaat nautitaan retkien yhteydessä. Erityisruokavaliot on ilmoitettu retkikohteisiin. Tiedustele henkilökunnalta.

Illan tervetuliaistilaisuudessa Maaseudun yhdistämänä - smörgårdsbord savolaisittain - nautitaan buffetpöytiin katetusta lähiruuasta. Tarjolla on muun muassa kalakukkoa ja lanttukukkoa, erilaisia salaatteja, jossa käytetty paikallista Pekan Pihan lehtikaalia, Peltola Bluella maustettua makkaraa, ohrarieskaa ja marjaisaa jälkiruokaa.

Lauantai 2.9.

Lauantain lounas tarjoillaan Sport & Spa Hotel Vesileppiksen ravintolassa. Huom. lounas on porrastettu ja oman lounasaikasi näet henkilökohtaisesta osallistujapassistasi. Noudata omaa lounasaikaa, jotta vältetään ruuhkat, jonotukset ja jotta kaikki mahtuvat ruokailemaan.

Lounasporrastukset ovat seuraavat:

  • Lounas 1 klo 11-12
  • Lounas 2 klo 12-13
  • Lounas 3 klo 13-14

Lauantai iltapäivän kahvit tarjotaan seminaaripajojen ja työpajojen yhteydessä. Seminaaripajoja ja työpajoja järjestetään eri tiloissa Sport & Spa Hotel Vesileppiksellä, Mansikkaharjulla, kunnantalolla, Kivelän koululla, Vanhassa Pappilassa sekä Seurakalliolla. Kahvitauko ensimmäisen työpajan yhteydessä. Mikäli osallistut vain 2. session työpajaan tule päiväkahville ennen pajan alkua. Mikäli et osallistu työpajaan tapahtuu kahvitarjoilu Sport & Spa Hotel Vesileppiksen ravintolassa

Mahdollisuuksien gaalaillallinen tarjoillaan Vesileppis Areenalla. Ovet saliin avataan klo 19.00. 

Tarjolla on yrttisalaattia, kylmäsavuhaukitartaria, pikkelöity avomaankurkkua, salaatteja, pääruuaksi ylämaannautaa ja uunijuureksia, jälkiruuaksi mustikkakukkoa talon tapaan. Alkoholittomat ruokajuomat kuuluvat gaalaillalliseen.
Alkoholijuomia voi ostaa salin baareista.

Sunnuntai 3.9.

Sunnuntain lounas tarjoillaan Sport & Spa Hotel Vesileppiksen ravintolassa. Lounas on porrastettu. Tarkista oma lounasaikasi henkilökohtaisesta osallistujapassistasi.

Lounasporrastukset:

  • Lounas 1 klo 11-12
  • Lounas 2 klo 12-14

Erityisruokavaliojen lisätiedot ravintolan henkilökunnalta.

Kahvilat ja muut ruokapisteet

Sadonkorjuutorilla palvelee ProAgrian kahvila. Myyntipisteissä on tarjolla erilaisia annoksia ja maistiaisia. 

Leppävirran kunta tarjoaa Sadonkorjuutorilla lauantaina ja sunnuntaina keittoa soppatykistä kaikille halukkaille, tarjolla noin 500 annosta per päivä.

Vesileppis Areenan keilahallin kahvila (Areenan 0 krs.), jossa toteutetaan myös Drop in keskustelut ”Nyfiken på Svenskfinland”. Keilahallin kahvila on avoinna perjantaina klo 10-22.30, lauantaina klo 10-00 ja sunnuntaina klo 10-18.

Sport & Spa Hotel Vesileppis:

Coffee Corner palvelee hotellin aulassa koko viikonvaihteen ajan.

Bistro á la Carte on avoinna pe klo 14.00 - 22.00 ja la klo 12-22 ja su klo 12 alkaen. Tilaukset viimeistään puoli tuntia ennen sulkemisaikaa.