Perjantai 1. syyskuuta

Tervetuloa Maaseutuparlamenttiin 2017 – tästä se alkaa!

08:00 Ilmoittautuminen Vesileppis Areenan pääaulassa alkaa

Ilmoittautuminen Maaseutuparlamenttiin alkaa perjantaina 1.9. klo 08:00 Vesileppis Areenan pääaulassa. Ilmoittautumisen yhteydessä on Maaseutuparlamentin info-piste. 

Ilmoittautumispisteellä sinua odottaa kokonaisvaltainen Maaseutuparlamentin info-paketti, joka sisältää muun muassa henkilökohtaisen osallistujapassin sekä käsiohjelman.  

10:00–16:00 Retket Savon alueella

Perjantaina aamupäivällä lähdetään tutustumaan erilaisiin mielenkiintoisiin maaseudun kehittämiskohteisiin. Valittavanasi on laaja kirjo erilaisia innostavia Maaseutuparlamentin retkiä luontomatkailukohteista kiertotalousviisaisiin maatiloihin ja kylien monipalvelukeskuksista maailmaa valloittaviin teollisuusyrityksiin. 

Retkille lähdetään busseilla, jotka on numeroitu retkittäin. Lähtöalueena toimii Vesileppis Areenan parkkialue. Oppaat ja opasteet auttavat sinua löytämään oman retkibussisi. 

Huom! Retkien osallistumismäärä on rajoitettu - ole siis nopea! Tutustu retkivalikoimaan ja ilmoittaudu mieleisellesi retkelle ilmoittautumislomakkeella. 

19:00 Maaseudun yhdistämänä - Smörgårdsbord savolaisittain tervetuliaistilaisuus

Perjantain päätteeksi kokoonnutaan yhteen juhlistamaan 100-vuotiaan Suomen maaseutua ja sen toimijoita. Tervetuliaistilaisuudessa on tarjolla pientä purtavaa savolaisittain. Tilaisuuden isäntinä toimivat Maaseutupolitiikan neuvosto, Pohjois-Savon ELY-keskus ja Leppävirran kunta. Pukeutumistyyli on vapaa. Tervetuloa verkostoitumaan ja nauttimaan yhdessä olosta Vesileppis Areenalla!

14:00–18:00 Sadonkorjuutori

Sadonkorjuutori avautuu perjantaina klo 14.00 ja on avoinna klo 18.00 saakka. Voit ostaa Sadonkorjuutorilta tuliaisiksi kotiin ihania kotimaisia aarteita. Lisää tietoa Sadonkorjuutorista löydät vasemmasta valikosta. 

Maaseutuverkosto Martina Mozbäuchel
Lähde mukaan Maaseutuparlamentti -retkelle! Kuva: @maaseutuverkosto, Martina Motzbäuchel.