Mahdollisuuksien Gaalaillallinen

Tule kokemaan maaseudun huumaa Maaseutuparlamentin Mahdollisuuksien Gaalaillallisella. 

Maaseutuparlamentin lauantaina juhlistetaan yhdessä 100-vuotiaan Suomen maaseutua ja sen toimijoita lähiruokaillallisen merkeissä Vesileppis Areenalla. 

Mahdollisuuksien Gaalaillalliseen meidät johdattaa aidosti savolaeisittain näyttelijä Ismo Apell. Hän toimii illallisen juontajana. Kylätoiminnan palkitsemiset juontavat  Petri Rinne ja Marjut Haapanen Suomen Kylätoiminta ry:stä.

Suomen Kylätoiminta ry palkitsee gaalassa aktiivisia kylätoiminnan ja maaseudun kehittäjiä. Palkittavina ovat Kylätoiminnan tiennäyttäjät, Vuoden Maaseututoimija ja Vuoden Maaseutukasvo. Gaalaillallinen huipentuu Valtakunnallisen Vuoden Kylän 2017 palkitsemiseen.

Illan musiikista vastaa Jonas and I -yhtye. Illan ohjelmistoon kuuluu yhtyeen tekemä uusi ja ihastuttava versio Suomen ensimmäisestä maakuntalaulusta, Savolaisen laulusta. Englanninkielinen Savo´s Song julkaistiin maaliskuussa Pohjois-Savon ja Etelä-Savon maakuntien yhteisenä Suomi 100 -tekona.

Illan lähiruoka-menusta vastaa Sport & Spa Hotel Vesileppiksen keittiöpäällikkö Henna Vainio-Roodt.

Gaalaillallisen ohjelma alkaa klo 19.30. ja ovet Areenalle avataan klo 19.00. Gaalaillallinen tarjoillaan buffetpöydistä. Pukeutuminen on vapaa. 

Kuva: @maaseutuverkosto, Heli Sorjonen.