Kumppanitori

Kumppanitorilla jaetaan ja sieltä haetaan tietoa, selvitetään maaseudun mahdollisuuksien toteuttamisen keinoja ja sovitaan yhteistyön tekemisestä. Kumppanitorilla on esillä Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman keskeiset tahot, joilta saat tukea ja tuulta maaseudun kehittämisen purjeisiisi. 

Kumppanitorilla on mukana myös laaja joukko organisaatioita, joilla on toimintaa maaseudulla, ja jotka ovat maaseudun kehittämisen kannalta keskeisiä valtakunnallisia toimijoita. Alla listaus organisaatioista, jotka esittäytyvät Maaseutuparlamentin Kumppanitorilla. 

Kumppanitorin jatkeena on ruotsinkielisen maaseututoimijoiden kattaus "Nyfiken på Svenskfinland". Ole rohkea ja hae uutta virtaa kieli- ja aluerajoja ylittävästä yhteistyöstä! Nyfiken på Svenskfinland kutsuu myös drop-in keskusteluihin Areenan keilailukahvilaan. Osallistu KaffeSnack -keskusteluihin, ja kohtaa toimijoita ruotsinkielisiltä alueilta, Ruostista ja Pohjoismaista. 

Maaseutuparlamentin kaikki Kumppanitoripaikat ovat toistaiseksi täytetty! Kiitos suuresta kiinnostuksesta Kumppanitoria kohtaan. Kumppanitori tulee olemaan mahtava kohtaamis- ja verkostoitumispaikka!


Vaasa_18 Maaseutuverkosto Jyrki Vesa
Tule Maaseutuparlamentin Kumppanitorille ja löydä seuraavat askelmerkit kyläsi, yrityksesi, kuntasi tai paikkasi kehittämiseksi. Nähdään Kumppanitorilla 1.-3.9.2017, Maaseutuparlamentissa, Leppävirralla. Kuva: @maaseutuverkosto, Jyrki Vesa


Maaseutuparlamentin Kumppanitorilla esittäytyvät