Maaseutuparlamentti 2017 – mitä ohjelmassa?

Mahdottomuuksista mahdollisuuksia

Maaseutuparlamentti kokoaa yhteen maaseudun kehittämisestä kiinnostuneet toimijat eri puolilta Suomea. Maaseutuparlamentissa kohtaavat kaikki maaseudun asukkaista päättäjiin, yhdistyksistä yrittäjiin, tutkijoista kehittäjiin ja rahoittajiin, kylistä kaupunkeihin. 

Maaseutuparlamentti järjestetään ensimmäistä kertaa tässä laajuudessa Suomessa - tule mukaan tekemään historiaa ja muotoilemaan yhteinen tahtotila suomalaisen maaseudun kehittämiselle!

Kolme päivää – mahdollisuuksia täynnä

Maaseutuparlamentin ohjelma tarjoaa yllätyksiä, ratkaisuja ja kasvusuuntien tunnistamista ajankohtaisten teemojen merkeissä. Maaseudulla on avaimia monen nykypäivän ja tulevaisuuden haasteen ratkaisuun. Ratkaisun avaimia on tarjolla Maaseutuparlamentissa - luvassa on teemaretkiä, työpajoja, korkean tason keskusteluja, toreja moneen makuun sekä huikea Gaalaillallinen. 

Tutustu ohjelmaan näillä sivuilla ja seuraa tulevia ohjelmatäydennyksiä. Luvassa on ainutlaatuinen ja historiallinen elämys! 

Mistä sinä haluat puhua Maaseutuparlamentissa 2017? Osallistu keskusteluun myös somessa aihetunnisteilla: #maapuhuu ja #Maaseutuparlamentti.

Nähdään Leppävirralla 1.-3.9.2017!

sadonkorjuu032
Maaseutuparlamentti 2017 -ohjelma tarjoaa mahdollisuuksia moneen. Tule sinäkin Leppävirralle 1.-3.9.2017! Kuva: @maaseutuverkosto, Heli Sorjonen